Galaxy Note8 ve S Pen’in Görüntüleri Sızdırıldı

galaxy note 8

23 Ağustos’ta resmen tanıtılması beklenen Galaxy Note 8’in yeni görüntülerde sızdırıldı. Bu görüntülerde hem Note8 hem de yeni S Pen’i görme şansı yakalıyoruz.

Merakla beklenen Galaxy Note8‘in çıkışı yaklaştıkça telefonla ilgili sızıntılar da artıyor. Son olarak bugün de telefonun tasarımını net bir şekilde gösteren yeni görüntüler sızdırıldı. Bu görüntülerde Notee8’in yanı sıra telefona eşlik edecek elektronik kalem S Pen de görülüyor.

Sızdırılan bu yeni görüntülerde telefonun arka yüzündeki çift kamerayı bir kez daha görme şansı yakalıyoruz. Bunun yanı sıra telefonun Infinity Display ekranı da net bir şekilde görülüyor. Galaxy S8+’taki 6.2 inçlik ekranın yerine Note8’de 6.3 inç ekran bulunuyor. İki telefon ekran boyutu olarak birbirinden çok farklı değil ancak Note8 S Pen’i desteklemsi ile Galaxy S serisinden ayrılıyor.

S Pen’in kendisinde çok bir değişiklik yapılmış gibi görünmüyor. Samsung geçtiğimiz yıl dahili hoparlörü olan bir elektronik kalem için patent almıştı ama bu görüntülerden gördüğümüz kadarıyla bu teknoloji yeni S Pen’de kullanılmamış.

samsung-galaxy-note-8 (1)

iPhone 8 Plus Mı Geliyor?