Xioami Apple İle Dalga Geçti

Xioami Apple İle Dalga Geçti

Çinli firma Xiaomi, Mi Note ile dalga geçti. Her zaman Apple’ın maket ürünleri, rakipleri tarafından kullanılan malzemelerden biri olmuştur.

Samsung, Microsoft, Asus her zaman rakibini ti’ye almak için Apple maketi kullanan firmaların başında yer almıştır. Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı çıkardığından beri herkes tarafından eleştirilmekte.

Eleştirinin kaynağını ise cihazların bükülebilir yapıya sahip oluşu oluşturuyor. Telefonun genelde büküldüğü yerleri kamera, yan taraf, arka taraf kısmı oluşturuyor.

Özellikle Apple’da yaşanan kamera problemini rakibi Xiaomi fena tiye almış. Xiaomi, iPhone’un ne kadar dayanıklı olduğunu bir tencere ile test ediyor. Xiaomi Mi Note geçen hafta itibariyle tanıtılmıştı.

Mi Note ebat olarak iPhone 6 Plus’dan daha küçük. iPhone 6 Plus; 7.1 mm / 0.28 inç, Xiaomi Mi Note ise 6.95 mm / 0.27 inç ölçülerinde.

Ayrıca Mi Note’da; 13 megapiksel f 2.0 diyafram aralığına sahip bir Sony kamera yer alıyor. Xiaomi’nin Apple ile dalga geçtiği videonun Baş Kahramanı, şirketin Kurucusu Bin Lin.

Audi ile 3D Müzik Keyfi