Asus, yeni iPhone kılıfıyla dalga geçti!

16

Tayvanlı teknoloji devlerinden Asus, Apple ile dalga geçti. Geçtiğimiz hafta iPhone 6 ve iPhone 6s için duyurulan Smart Battery Case, alay konusu oldu. Detayları haberimizde.

asus-zenfone-max-iphone-smart-battery-case

iPhone kullanıcılarının en önemli sorunlarından biri olan pil ömrüne geçtiğimiz hafta kendince bir çözüm geliştirmiş ve Smart Battery Case’i duyurmuştu. Smart Battery Case, daha önce üçüncü parti üreticiler tarafından onlarcasını gördüğümüz bir bataryalı kılıf. iPhone 6 ve iPhone 6s ile uyumlu olan kılıf, yaklaşık 1800 mAh kapasiteye sahip bir pili içerisinde barındırıyor. Pil, kılıfın arka tarafında bir çıkıntı şeklinde görülüyor. 99 Dolara satılan bu kılıf sosyal ağlarda kullanıcıların eleştirisini çekmişti. Şimdi ise Asus, konuya el attı.

Asus da geçtiğimiz hafta yeni bir ürün duyurmuştu. ZenFone Max isimli yeni akıllı telefon 5000 mAh dahili bir pil ile geliyor. Bu telefon aynı zamanda diğer cihazları şarj edebiliyor ve oldukça uzun bir pil ömrü vaad ediyor. Asus kendi ürününe dikkat çekmek amacıyla Apple Smart Battery Case’i hedef aldı, dalga geçti.

Firmanın resmi Twitter hesabı @Asus üzerinden paylaşılan gönderideki görseli yukarıda görebilirsiniz. Bu görselde Smart Battery Case takılı bir iPhone’un pil ömrüyle, Asus ZenFone Max modelinin pil ömrü karşılaştırılıyor. Asus, paylaştığı gönderide “Maksimum gücü elde etmek için harici bir batarya almanıza gerek yok.” Diyor.

Artık Apple Watch ile GoPro’yu kontrol edebilirsiniz!