Samsung şovuna devam ediyor!

Samsung yenilikçi bir adıma imza attı

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, birbiri ardında eski modellerini Android 12’ye kavuşturarak adeta düşman çatlatıyor.

Samsung şovuna devam ediyor! Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Samsung, bugünlerde söz ettiğimiz unvanını fazlasıyla hak ettiğini gösteriyor. Son bir aydır neredeyse her hafta yeni bir güncelleme haberine yer verdiğimiz Güney Koreli teknoloji devinin son başarısı Galaxy Note 10 ve S10 serilerinin Android 12‘ye terfi etmesi oldu.

Daha geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayla, S21, S20 ve Note 20 serilerinin Android 12 güncellemesinin servis edildiğini duyuran ve bu açıklamasıyla adeta düşman çatlatan Samsung, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor gibi görünüyor.

Samsung şovuna devam ediyor!

Şirketten bugün yapılan açıklamada, daha önceki amiral gemisi modelleri olan Note 10 ve S10 modellerinin de an itibariyle bazı ülkelerde servis edildiğini, ilerleyen dönemlerde ise dünyanın geri kalan bölgelerinin tamamında servis edileceğini duyurdu.

Tablet tarafında ise Galaxy Tab S7 serisini Android’e kavuşturan şirket, son zamanların en popüler katlanabilir akıllı telefon modellerinden ikisi olan Galaxy Z Fold ve Flip serilerini de yine Android 12 tabanlı One UI 4 sistemine dahil etmişti.

Amiral gemisi bazındaki çalışmalarının sonuna gelen Samsung’un bir sonraki hedefi ise orta segmentte yer alan akıllı telefon modelleri. Bakalım Güney Koreli teknoloji devi amiral gemisi sınıfında gösterdiği bu performansını orta segmentte de gösterebilecek mi ya da orta segmentte yer alan modelleri için de bu kadar azimli davranacak mı?

Acer Swift X 2022 dünyanın Intel ARC GPU’lu ilk dizüstü bilgisayarı olabilir