Akıllı Bileklikler Akıllı Saatleri Geride Bıraktı

Akıllı Bileklikler Akıllı Saatleri Geride Bıraktı

ABI Research tarafından yayınlanan yeni araştırma gösteriyor ki, giyilebilir cihazlar alanının en çok ilgi gören ürünleri akıllı bileklikler olmuş.

Son dönemde hızla yükselişe geçen giyilebilir cihazlar teknoloji dünyasını ele geçirmeye devam ederken, özellikle akıllı saatler ve akıllı bileklikler hem kullanıclardana hem de teknoloji firmalarından büyük ilgi gördüler. Başta Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Gear 2 ve Gear 2 Neo modelleri olmak üzere birçok akıllı saat ve akıllı bileklik geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülürken, özellikle akıllı saatlerin giyilebilir cihazlar alanına öncülük ettiği düşünülüyordu.

Akıllı_bileklikler

Ancak araştırma şirketi ABI Research tarafından düzenlenen yeni bir araştırma gösteriyor ki, son dönemin popüler alanı olan giyilebilir cihazların en çok ilgi gören türü akıllı saatler değil. 2014 yılının ilk çeyreğini değerlendiren bu araştırmaya göre, akıllı bileklikler akıllı saatlerden çok daha popüler halde. Özellikle sporla ilgili olan kullanıcılardan büyük ilgi gören akıllı bileklikler, fitness ve sağlık alanında sundukları özellikler sayesinde akıllı saatlerin önüne geçmeyi başarmış gibi görünüyor.

Windows XP’nin Emekliye Ayrılması Intel’e Yaradı