Samsung Note 9 için ön siparişlere hazırlanıyor

note 9

Galaxy Note 9’un tanıtımı için geri sayım başladı! Samsung’un ön sipariş için yaptığı hazırlıklar Twitter’da ortaya çıkıyor. İşte son detaylar!

Note 9’un ayak sesleri geliyor, son 20 gün

Samsung yeni nesil phablet amiral gemisi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geliştirme aşamasının artık son bulduğu telefon için artık pazarlama ve reklam faaliyetlerine ağırlık veriliyor. Bu bağlamda tanıtımına 20 gün kalan Note 9 için, ön sipariş adımları atılmaya başlandı.

Note9post

9 Ağustos‘taki Unpacked etkinliğinden çok kısa süre sonra ön siparişe açılması beklenen akıllı telefonun posterleri, Twitter’da kendine yer buldu. Ayrıca bu etkinlikte Galaxy Watch’un da tanıtılması bekleniyor.

Fiyat konusu da iyiden iyiye netleşmeye başladı. Selefi Note 8’e kıyasla esasında çok etkileyici yenilikler sunamayacak olan yeni modelin, fiyat artışıyla gelmeyeceği düşünülüyor. Bu doğrultuda yeni Note, Note 8’in çıkış fiyatına yakın bir fiyat etiketi yakalayacak.

Peki yeni nesil neden büyük bir ilerleme kaydedemedi? Özellikle çerçevesiz tasarımın moda olmasıyla firmaların tasarım yenilikleri konusunda eli kolu bağlandı. Çentiği de tercih etmeyen Samsung’un, Note 8‘e benzer bir tasarım sunacağı çok açıktı. Bunun yanında elbette donanımsal ve yazılımlar önemli geliştirmeler bulunacak, ancak bunlar amiral gemisini devrimsel yeniliklere sahip bir cihaz yapmaya yetmeyecek gibi duruyor.

Galaxy Tab S4 iris tarayıcısı ile gelecek