Samsung Milk Video Uygulamasını Yayınladı

Samsung 575

Galaxy kullanıcılarına özel radyo servisi Milk Music’i geçtiğimiz aylarda yayınlayan Samsung, şimdi de video paylaşım uygulaması Milk Video’yu yayınladı.

Her geçen gün teknoloji dünyasındaki etkinliğini daha da arttırmayı başaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şimdi de gözünü video paylaşım platformlarına dikti. Galaxy kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanan online radyo servisi Milk Music‘i geçtiğimiz aylarda yayınlayan Samsung, şimdi de Milk Video adını taşıyan video paylaşım uygulamasını Galaxy kullanıcılarının beğenisine sundu.

Samsung_575

Milk Video‘nun çıkışını yayınladığı resmi açıklamayla duyuran Samsung yöneticisi Kevin Swint, bu uygulama sayesinde Galaxy kullanıcılarının yeni videolara çok daha kolay ulaşabileceğini ve popüler videolardan haberdar olabileceğini belirtti. Bir yandan YouTube gibi bilinen kaynaklardan videolar barındıracak olan Milk Video bir yandan da Vice, Buzzfeed, College Humor ve Funny or Die içerik sağlayıcılarından videolar içerecek. Funny or Die ve Red Bull Studios gibi popüler video kanallarıyla Samsung arasında düzenlenen yeni anlaşma sonrası, Milk Video’ya özel içerikler de hazırlanacak.

Milk Music’de olduğu gibi Galaxy kullancılarına ücretsiz olarak sunulacak olan Milk Video‘nun önümüzdeki dönemde Android ve iOS işletim sistemli diğer cihazlara taşınıp taşınmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Google Arama Motoru Güncellendi


Yorumlar kapatıldı.