Milk Music’de Yakında Reklam Yer Alacak

Milk Musicde Yakında Reklam Yer Alacak

Samsung’un internet radyo servisi Milk Music’de çok yakında reklamların da yer alacağı ve paralı kullanımın da başlayacağı belirtiliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Mart ayında yeni internet radyosu Milk Music’i tanıttığında büyük ilgi görmüştü. Samsung’un internet radyosunun ilgi görmesinde, radyo servisinin ücretsiz olması ve reklam içermiyor olması önemli bir rol oynamıştı. Ancak kullanıcıları şu ana kadar memnun etmeyi başaran bu özelliklerin çok yakında değişebileceği söyleniyor.

Milk_Music_DG

Milk Music servisi hakkında Samsung tarafından yayınlanan yeni belgeler gösteriyor ki, internet radyosu çok yakında paralı bir servis haline gelecek. İnternet radyosunu ücretsiz olarak kullanmaya devam eden kullanıcılar, bundan sonra reklamlarla sıksık karşılaşabilir. Müzik dinleme zevklerinin kurumsal reklamlar tarafından bozulmasını istemeyen kullanıcılar ise, aylık bir ücret ödeyerek paralı versiyona geçiş yapabilecekler. Bu paralı versiyon henüz kullanıcılara sunulmuş değil ama çok yakında hazır hale gelmesi ve raklamsız olmasının yanı sıra farklı özellikler de sunuyor olması bekleniyor. Bu haberlerin ortaya çıkmasının ardından Samsung ilgili belgeleri yayından kaldırdı ve Milk Music’i geliştirmek için çalıştıklarını açıkladı.

Facebook E-Para Servisi Hakkında Yeni Detaylar