Microsoft Xim Uygulamasını Kullanıcılara Sundu

Microsoft Xim Uygulamasını Kullanıcılara Sundu

Microsoft tarafından hazırlanan fotoğraf paylaşım uygulaması Xim, kullanıcıların fotoğraf paylaşma alışkanlıklarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Fotoğraf paylaşım alanına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni fotoğraf paylaşma uygulaması Xim‘i yayınladı. Microsoft’un kendi mobil işletim sistemi Windows Phone’un yanı sıra Android ve iOS işletim sisteminin kullanıcılarına da sunulacak olan uygulama, firmanın yenilikçi yazılım ve donaımlarını geliştirmekle sorumlu olan Microsoft Research departmanı tarafından hazırlandı.

Xim_uygulama (1)

Piyasada mevcut olan fotoğraf paylaşma uygulamalarına kıyasla daha farklı bir yol izleyen Xim, telefon rehberindeki isimlerle fotoğraf paylaşmayı oldukça hızlandırıyor. Telefon hafızasında yer alan fotoğrafların yanı sıra OneDrive, Instagram ve hatta Facebook gibi platformlardaki fotoğraflara da erişebilen uygulama sayesinde paylaşmak istediğiniz bir fotoğrafı seçtiğiniz kişilere kolaylıkla gönderebiliyorsunuz. Üstelik fotoğrafın paylaşılmasının ardından fotoğrafa bakan telefonların senkronize hale gelmesi, fotoğraf üzerinde yaptığınız oynamaların sadece kendi cihazınızda değil karşı tarafta da görülmesini sağlıyor.

Xim_uygulama (2)

Facebook Yeni Bir Uygulama Geliştiriyor