Samsung Kendin Onar programını iyiden iyiye yaygınlaştırıyor

samsung

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Amerika’da kullanıma sunduğu Kendin Onar programını geliştirmeye devam ediyor.

Samsung Kendin Onar programını iyiden iyiye yaygınlaştırıyor. Samsung, Avrupa’daki kullanıcıları için heyecan verici bir gelişme sunarak, Kendi Onarım programını dokuz Avrupa ülkesinde hayata geçirdi. Bu programın genişlemesi, Galaxy kullanıcılarının Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, İsveç ve İngiltere’deki cihazlarının onarımını kendileri gerçekleştirebilmelerine imkan tanıdı.

Adsiz 48

Galaxy S20, S21 ve S22 Serisi gibi cihazların bileşenlerini kullanıcılar artık kendileri değiştirebilecekler. Kendi Onarım programı sayesinde, kullanıcılar onarım kitleri ve orijinal Samsung parçaları ile cihazlarını bakıma alarak daha sağlıklı bir ömür elde edebilirler. Program, Galaxy S20, S21 ve S22 serisi yanı sıra Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360’ı kapsıyor. Bu çabanın merkezinde kullanıcı deneyimini ve cihaz ömrünü geliştirme amacı bulunuyor. Samsung Electronics Mobile eXperience Business Başkanı ve Yöneticisi TM Roh, konuyla ilgili açıklamasında “Ürünlerimizin onarılabilirliğini iyileştirirken aynı zamanda Kendi Onarım programımızın erişilebilirliğini dünya çapında genişletmeye adanmışız.” ifadesini kullandı.

Samsung

Samsung Kendin Onar programını iyiden iyiye yaygınlaştırıyor

2022 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde tanıtılan Kendi Onarım programının Avrupa’daki genişlemesi, bölgedeki önde gelen akıllı telefon parça distribütörleri ile stratejik anlaşmalara dayanıyor. Ana ortaklar arasında satış sonrası hizmet ve elektronik uzmanı olan Almanya merkezli ASWO ve Samsung yetkili distribütörü olan Hollandalı 2Service bulunuyor.

samsung

Avrupa’daki Galaxy kullanıcıları, Galaxy S20, S21 ve S22 serisi için telefon ekranı, arka cam ve şarj portu gibi bileşenleri artık kendileri değiştirebilecekler. Galaxy Book Pro serisi sahipleri ise ön kasa, arka kasa, ekran, pil, dokunmatik yüzey, parmak izi okuyuculu güç düğmesi ve lastik ayaklar dahil olmak üzere yedi adet orijinal parçaya erişebilirler. Samsung, müşterilere gerekli onarım araçlarını sağlayarak, gelecekteki kullanımları için bu araçları saklama imkanı sunuyor.

Samsung’un gelecekteki planları arasında, desteklenen cihaz yelpazesini genişletmek, ek onarım araçları ve kılavuzları sağlamak ve yeni pazarları keşfetmek bulunuyor. Samsung Kendin Onar programını iyiden iyiye yaygınlaştırıyor.

Apple Podcasts güncellemesi, en sevdiğiniz türlerdeki içeriği bulmanızı kolaylaştıracak