Samsung kaydırmalı kamera konusunda çalışıyor

s1

Son gelen raporlara göre, Samsung ‘un gelecekteki akıllı telefonları için Kamera devi Olympus ile ortaklık yapabileceğini söyledi. Şimdi, son gele rapora göre zaten bir sensör kaydırma stabilizasyon teknolojisi üzerinde çalıştığını söylüyor .

Daha önce sensör kaydırma teknolojisi terimiyle zaten karşılaşmış olabilirsiniz. Apple bunu ilk kez iPhone cihazlarında iPhone 12 Pro Max ile birlikte getirdi. Tipik olarak, bir sensör kaydırma özelliği, kamera sensörünüzün fotoğraflardaki / videolardaki sarsıntıları iptal etmek için hareket edeceği anlamına gelir.

Apple bunu sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme olarak getirdi. Tipik bir kamera sensöründen daha büyük olan iPhone 12 Pro Max‘teki birincil 12MP geniş sensör , köşelere yerleştirilen mıknatıslar yardımıyla eksen boyunca hareket edecek.

Samsung sensör kaydırmalı kamera konusunda çalışıyor

Apple, bu teknolojinin 7P lensin ışığı daha iyi tutmasını sağladığını, ISO duyarlılığını yaklaşık% 87’ye kadar artırdığını ve stabilizasyonu iyileştirdiğini söyledi.

Görünüşe göre, zaten bir süredir sensör kaydırma stabilizasyon tekniğiyle bir telefonu test ediyor ve geçmişe baktığımızda , Galaxy Note serisi olduğu için Galaxy S serisinde (belki Galaxy S22 ) piyasaya çıkabileceğini düşünebiliriz.

Ancak söylentiler, Samsung’un genellikle farklı USP’lerle pazarlanan katlanabilir cihazlarının teknolojiyi Galaxy Z Fold3 Special Edition sürümünde alabileceğini söylüyor . Bununla birlikte, firma yukarıda bahsedilen cihazların detayları hakkında hiçbir şey onaylamadı, bu yüzden daha fazla bilgi beklememiz gerekecek.

Samsung sensör

Bu tekniğin, daha önce gördüğümüz normal optik görüntü sabitlemeden oldukça farklı olduğunu unutmayın. Orada, görüntü sensörü değil kamera merceği, sarsıntılara karşı koymak için eksen boyunca hareket etmek için bir yuvaya bağlanmış.

Samsung , bunu yapmak için Olympus ile ortaklık kursa da etmese de, Güney Koreli devin bir sonraki amiral gemisinde önemli bir yükseltme göreceğiz.

Samsung sensör kaydırmalı kamera konusunda çalışıyor