Samsung Galaxy J7’nin Özellikleri Belli Oldu!

samsung galaxy j71

Samsung’un orta seviye modeli Galaxy J7, Rusya’da yer alan bir satış sitesinde yer alınca teknik özellikleri ve detayları ortaya çıktı.

Samsung firmasının Galaxy J modelleri arasına ekleneceği TENAA’da ortaya çıkan Galaxy J7 ve Galaxy J5 modelleri ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Rusya’da yer alan bir satış sitesi olan Alser.kz adlı internet sayfasında yer alan Galaxy J7, teknik özellikleri ve detayları ile kullanıcılara sunuluyor.

Alser sitesine göre 1.2 GHz 8 çekirdekli Marvel PXA1936 yongaseti, 5.5 inç HD ekran -1920×1080- ve 1.5 GB ana bellek cihazın özellikleri arasında yer alıyor.

16 GB dâhili depolama alanı ve microSD kart desteği ile de arttırılabilir özelliği ile dikkat çeken Samsung’un Galaxy J7 modelindeki batarya ise 3000 mAh.

samsung galaxy j7

Çift SIM kart desteği ve Galaxy S6’da yer alan TouchWiz ara yüzüne sahip olan cihazın fiyatı ise Alser’a göre 715 TL civarında.

Cihazın ülkemize gelene kadar bu fiyatın biraz daha da yükselebileceğini de unutmamak gerekiyor. Samsung’un tanıtım tarihi yaklaşan telefonlardan biri olan Galaxy J7 Rusya’da ön siparişe açıldı. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımına dair tüm detaylar daha önce sızdırılmıştı.

Huawei Dünyanın En Değerli 16’ncı Teknoloji Markası