Galaxy J7 2017 özellikleri netleşti

galaxy j7

Samsung’un şu aralar üzerinde çalıştığı orta segment modelleri bir bir ortaya çıkıyor. İşte Galaxy J7 2017 özellikleri ve diğer detaylar.

Samsung, amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ı satışa sunduktan sonra rotasını orta segment pazarına çevirdi. Bu alanda en çok satış gerçekleştiren firma olan Güney Koreli teknoloji devi, orta segmentteki müşteri kitlesini ikinci plana atmak istemiyor. Bu yüzden şu aralar yeni J serisi üzerinde çalışan Samsung, geçtiğimiz gün J3 2017 için FCC sertifikasını almıştı. J3 2017’nin satışa hazır hale gelmesinin ardından sıra Galaxy J7 2017 modeline geldi.

Zira Samsung’un orta segmentteki yeni modeli geçtiğimiz gün GFXBench’te ortaya çıktı. Daha önce Şubat ayında da GFXBench’te görünen cihaz, bu sefer daha üst seviye de teknik özellikleri ile dikkat çekti.

GFXBench’te yer alan bilgilere göre Galaxy J7 2017, gücünü Samsung tarafından üretilen Exynos 7870 yonga setinden alacak. Bu yonga seti içerisinde 1.5GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci ve Mali-T830 GPU barındırıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan cihazın min. dahili depolama alanı ise 16GB olacak. Önde ve arkada 12MP’lik kameraya sahip olan cihaz Full HD video kaydı gerçekleştirebilecek.

Galaxy J7 2017’nin çıkış tarihi henüz netleşmemiş olsa da genel kanı cihazın en geç Haziran ayı içerisinde raflardaki yerini alacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.