Samsung ince camlı katlanabilir telefon üretecek

Samsung ultra ince cam

Uzun bir süredir kullanıcılarına karşı mahçup olan Samsung ince camlı katlanabilir ekran ile herkesin gönlünü almaya çalışacak. Şirket ilk akıllı telefonları olan Galaxy Fold ile büyük bir hezimet yaşamıştı. İşte haberimizin detayları.

Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefonu olan Galaxy Fold, plastik kullanılarak üretilmişti. Şirket tarafından katlanabilir ekranlı Akıllı telefonlarda kullanılması düşünülen bir diğer madde ise ultra ince cam oldu. Bu ince cam yapılar ile birlikte birçok avantaj kazanılması planlanıyor.

Samsung ince camlı katlanabilir telefon ile fiyatlar düşecek

Samsung tarafından üretilecek olan ince camlı katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonlar yaklaşık olarak 0.1 milimetre kalınlığında olacak. Elbette bu kalınlık sadece cam için geçerli.

ince samsung ekran

Bu tür ince camların en büyük avantajlarından birisi de şık bir tasarım ortaya çıkarması. Ayrıca çizilmeye karşı daha dayanıklı olduğu da biliniyor. Samsung şirketi bir diğer katlanabilir akıllı telefonunda kapak gibi katlanma teknolojisini kullanacak. Böylece daha şık bir görüntü sağlanmaya çalışılacak.

Samsung Galaxy A91 özellikleri ile karşımızda!

Yeni akıllı telefon modellerinin fiyatları 1500 dolar bandına kadar gerileyecek. Normal şartlarda Samsung Galaxy Fold almak isteyen birisinin, yaklaşık olarak 1980 doları gözden çıkarması gerekiyordu. Peki sizce Samsung şirketi akıllı telefonlarda katlanma teknoloji ile ilgili doğru stratejiler izliyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.