Samsung Galaxy Z Fold 4 özellikleri sızdırıldı

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Samsung Galaxy Z Fold 4’ün özellikleri sızdırıldı. Katlanabilir telefonun bu yaz kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Bildiğiniz gibi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonlarını bu yaz piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hatta bu yazın en dikkat çekici akıllı telefonlarının bu Samsung katlanabilir telefonlar olması bekleniyor. Büyük ihtimalle ağustos ayında tanıtılacakları konuşan katlanabilir telefonlar için bekleyiş sürerken, bu telefonlardan biri olan Galaxy Z Fold 4’ün özellikleri hakkında merak edilen detaylar sızdırıldı.

Z Fold 4’ün özelliklerine dair bu sızıntı, akıllı telefon özellikleri konusunda paylaştığı doğru bilgilerle tanınan Yogesh Brar’dan geliyor.

Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4’ün iç ekranının 120Hz yenileme hızına sahip 7.6 inçlik AMOLED bir ekran olacağı söyleniyor. Telefonun dış paneli ise 6.2 inç olacak. Dışarıdaki ekranın yenileme hızı da 120Hz olacak. İçerideki ekranın çözünürlüğü QXGA+ olacak. Dışarıdaki ekran ise HD+ çözünürlüğünde.

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak. Bu güçlü yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek ki bu da telefonu piyasadaki en güçlü akıllı telefonlardan biri yapmaya yetecektir. Dahili depolama alanı konusunda ise telefon 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı seçenekle kullanıcılara sunulacak.

Kameralara geldiğimizde arka tarafta bizi üç lensli bir arka kamera karşılıyor. Arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona bir ultrageniş bir de 3X zoom özelliğine sahip 12 megapiksellik iki lens eşlik ediyor.

4400 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak telefon 25W şarj hızıyla geliyor. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edileceği üzere Android 12 olacak.

Honor 70 Pro ve 70 Pro+ resmi olarak tanıtıldı