Samsung Galaxy Watch3 düşme sensorü ile geliyor

ewrwerew

Samsung Electronics’in yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch3 düşme sensörüyle birlikte gelecek. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Samsung Ağustos ayının ilk haftasında önemli bir etkinlik düzenleyecek. Güney Koreli teknoloji devinin 5 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte yeni Note modellerinin yanı sıra Galaxy Watch3 de tanıtılacak.

Galaxy Watch3 ile ilgili şimdiye kadar bir dizi detay zaten sızdırılmıştı. Geçtiğimiz gün bu detaylara yenileri eklendi. Görünen o ki Samsung, Apple Watch 5’te yer alan bazı özellikleri Galaxy Watch3’e entegre edecek.

Samsung Galaxy Watch3 düşmeye karşı duyarlı olacak

Bilindiği üzere Apple Watch 5 modelinde kullanıcıların düşmelerine karşı duyarlı bir sistem vardı. Bu sistem sayesinde Apple Watch 5 kullanıcısı yüksek bir yerden düştüğünde acil servis ya da acil durumda ulaşılması gereken kişiler aranıyordu.

samsung galaxy watch3

İşte bu özelliğin aynısı Samsung Galaxy Watch3 modelinde de yer alacak. Galaxy Watch 3 kullanıcıları yüksek bir yerden düştüklerinde saat acil yardım servislerini ya da acil durumda ulaşılması gereken kişileri arayacak.

Galaxy Watch3 ile gelecek olan yenilikler bu kadarla da sınırlı değil. Saat üzerinden gelen aramaları reddetmek ya da cevaplamak için bazı el, kol hareketlerini yapmanız yeterli olacak. Örneğin arama geldiğinizde kolunuzu sola doğru çevirirseniz arama direkt olarak reddedilecek.

Muhtemelen bu hareketler özelleştirilebilir olacak. Yani dilerseniz kolunuzu salladığınızda gelen aramayı sessize de alabileceksiniz.

Oppo A72 5G tanıtıldı! İşte özellikleri