Galaxy S7 hakkında beklenen 7 özellik!

Beklenen Galaxy S7 özellikleri

#İŞBİRLİĞİ

Beklenen Galaxy S7 özellikleri arasından en dikkat çekici olanları sizler için derledik. Şubat ayı içerisinde duyurulacak olan Samsung’un beklenen amiral gemisi Galaxy S7’de bakalım hangi özellikler olacak?

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung, önümüzdeki ay MWC 2016 öncesinde yeni amiral gemisi Galaxy S7’yi duyuracak. Beklenen yeni modelde Samsung dünyasında ilk kez göreceğimiz özellikler de yer alacak. İşte bu özellikler arasından bazıları diğerlerine göre daha dikkat çekici. Eğer bir Android kullanıcısı iseniz bu model bazı standartları değiştirebilir.

İddialara göre Samsung Galaxy S7 modeli 21 Şubat tarihinde Samsung Unpacked 2016 etkinliği kapsamında duyurulacak. Toplamda dört farklı versiyona sahip olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S7 aslında bir ürün ailesinin adını temsil edecek. Dört farklı versiyonun özellikleri ayrı ayrı açıklanmadı ancak Galaxy S7 denildiği zaman bu özellikler akıllara gelecek. Şimdi dilerseniz Galaxy S7’de neler bekleniyormuş bakalım. Yorumlarınızı galerinin sonunda belirtmeyi ihmal etmeyin.