Samsung Galaxy Active sızdı!

Samsung Galaxy Active

Samsung’un dayanıklılık konusunda rakiplerine taş çıkarak Active serisi geri dönüyor. İşte karşınızda Samsung Galaxy Active!

Samsung, bir dönem Active adı altında amiral gemisi modellerinin düşmelere karşı tam koruma sağlayan Active modellerini tanıtıyordu. Bu politikadan vazgeçen Samsung, geçtiğimiz günlerde orta segmentte yer alan Galaxy XCover 4s modelini duyurmuştu. Güney Koreli devin şimdi de özellikleri ile amiral gemisi modellerine kafa tutacak olan Active modelini tanıtacağı ortaya çıktı.

Galaxy Active olarak isimlendirilecek olan bu model, Galaxy S9’un tasarım hatlarına sahip olacak. Gücünü Exynos 9810 yonga seti ve 4 GB RAM’den alacak olan telefon, daha küçük bir ekran ile gelecek. Samsung’un bu modelde 4.500 mAh kapasitesinde bataryaya yer vereceği söyleniyor.

Samsung Galaxy Note 10 Plus görüntülendi!

Belli başlı bölgelerde satışa sunulacağını düşündüğümüz telefon yüksek ihtimalle Türkiye’ye gelmeyecektir. Fiyat konusunda ise bu modelin 400 dolar bandında olacağını düşünüyorum. Fiziki navigasyon tuşlarına sahip olacak olan telefonun birebir aşağıdaki görseldeki gibi görünmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Active