Galaxy S10 için tanıtım videoları yayınlandı!

maxresdefault 21

Samsung bugün Galaxy S10 için tanıtım videoları yayınladı. Galaxy S10 için tanıtım videoları sayesinde telefonun bazı özellikleri hakkında ip uçları veriliyor. Bakalım Galaxy S10’da yenilik olarak neler olacak?

Samsung’un 20 Şubat 2019’daki etkinliğine sayılı günler kaldı. Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 E (Lite) modelleri ile karşımıza çıkacak olan Güney Koreli firma, bugün yeni modelleri için tanıtım videoları yayınladı. Samsung2un Vietnam merkezli resmi YouTube kanalı tarafından paylaşılan videolarda, Galaxy S10’un yeni özellikleri üstü kapalı bir şekilde anlatılıyor.

Galaxy S10 için tanıtım videoları yayınlandı!

Galaxy S10’un tanıtım videolarında; telefonun kablosuz şarj ile diğer telefonları da şarj edebileceği, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile geleceği, gerçek anlamda tam ekran tasarımı ile geleceği ve olası bir ihtimalle kıvrımlı veya katlanabilir bir modelin geleceği yer alıyor.

Samsung Galaxy Watch Active One UI arayüzü ile gelecek!

Exynos 9820 / Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alacak olan Galaxy S10 modellerinde minimumda 6 GB RAM opsiyonu bulunacak. Bazı sürümlerinde ise 8 GB RAM’in bulunacağı da söyleniyor. Ayrıca son gelen bilgilere göre Galaxy S10’un 1 TB’lık modeli de bulunabilir.