Samsung Galaxy Watch 4 Classic görüntüleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Watch 4 Classic görüntüleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Watch 4 serisini 11 Ağustos’ta yapılması planlanan bir sonraki GalaxyUnpacked etkinliğinde duyuracak. Ocak ayından beri bu akıllı saatlerin adını duyuyoruz. Altı ay sonra nihayet modellerden birini gerçek hayatta görebildik.

Samsung, 11 Ağustos’ta dev bir etkinlikle geliyor. Güney Koreli teknoloji devi katlanabilir cihazlarıyla birlikte akıllı saatlerini de tanıtacak. Galaxy Watch4 serisi render görüntülerde karşımıza çıkmıştı. Ancak, bugün 91Mobiles tarafından paylaşılan canlı görüntüler sayesinde saati ilk kez canlı olarak görebildik. Yayına göre, görselde gösterilen akıllı saatler Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Resim, saati iki renkte gösteriyor: Siyah ve Gümüş. Bunlar daha karşımıza çıkan renk seçenekleriyle aynı. Görsele göre saat, sağ tarafta iki düğmeye sahip olacak. Ne yazık ki, resim Wear OS 3 UI hakkında fazla bir şey söylemiyor.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic görüntüleri sızdırıldı!

Önceki raporlara göre, söz konusu akıllı saat üç boyutta (42 mm, 44 mm, 46 mm) gelecek. 1.5 GB RAM ve 16 GB depolama ile eşleştirilmiş bir Exynos W920 yonga seti tarafından desteklenecek. Bu giyilebilir cihazın en önemli özelliği, Google, Samsung ve Fitbit tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni birleşik Wear OS olacak. Yaklaşan Samsung Galaxy Watch 4 serisi, Wear OS akıllı saatlerinin kaderini belirleyecek. Resmi lansman 11 Ağustos’ta gerçekleşecek. O zaman akıllı saatlerin tüm özellikleri net olarak belli olacak. O zamana kadar çoğu özellik sadece söylenti seviyesinde kalıyor diyebiliriz.

Google, etkin olmayan hesapları kapatacak! Android uygulama geliştiricileri için kötü haber