Samsung Galaxy Tab S9 :  Premium deneyimini Tablete taşıdı

Galaxy Tab S9

Fikirleri yaratıcılığa dönüştürmenin en hızlı yolu olan Galaxy Tab S9 Serisi ; büyüleyici bir ekran, optimize edilmiş performans, özel kutu içi S Pen ve hem Galaxy Tab hem de S Pen için IP68 sertifikası sunuyor.

 Galaxy Tab S9 Ultra’nın 14.6-inç Dynamic AMOLED 2X ekranı, hem oyun oynarken hem de video izlerken sürükleyici ve taşınabilir bir eğlence deneyimi sunuyor. Galaxy Tab S9 serisinin HDR10+ özelliği, geniş bir renk ve parlaklık yelpazesiyle sahneden sahneye, kareden kareye ton optimizasyonu sağlıyor.

Galaxy Tab S9 Serisi’nin dinamik yenileme hızı, optimize edilmiş batarya verimliliğiyle sorunsuz tepkiselliği   dengelemek için otomatik olarak 60 ile 120Hz arasında kalibre ediliyor. Eye Comfort (Göz Konforu) özelliğiyse yüzde 70’ten fazla azaltılmış düşük mavi ışıkla göz yorgunluğunu azaltıyor.

Keskin detayları hayata geçirerek fotoğrafların, projelerin, animasyonların ve çok daha fazlasının canlı ve net görünmesini sağlıyor. Ayrıca 16:10 en boy oranı sayesinde, TV yayınları ve filmler tam da izlenmesi gereken haliyle sunuluyor.

Galaxy Tab S9

AKG hoparlör sistemi ve Dolby Atmos sürükleyici ses sağlayan %20 daha büyük dörtlü hoparlör sisteminin sunduğu muazzam ses, Galaxy Tab S9 Serisi’ndeki eğlence deneyimini pekiştiriyor. Ayrıca sinematik bir ses deneyimi yaşamak isteyen Galaxy Tab S9 Serisi kullanıcıları; oyun oynamak, müzik dinlemek, görüntülü görüşme yapmak ve daha fazlası için özelleştirilmiş ses ayarları arasından seçim yapabiliyor.

Galaxy Tab S9 Serisi’ndeki yenilikçi Vision Booster teknolojisi de eğlencesini dış mekanlara taşımak isteyenler için ideal. Bu teknoloji sayesinde, parlak aydınlatma koşulları otomatik olarak algılanıyor ve ekranın canlılığını korumak için ortama uyum sağlıyor. Cihaz, kendi başına dik durabilen Smart Book Cover (Akıllı Kılıf) kullanılarak, eller serbest modda görüntüleme için dikey ya da yatay yönde ayarlanabiliyor.

Galaxy Tab S9

Her zamandakinden de şık bir tasarıma sahip Galaxy TabS9 Serisi, bir o kadar da güçlü. Her cihaz, Samsung’un son teknoloji akıllı telefonlarındaki, ışık hızında performans gösteren amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 Mobil Platformu ile sunuluyor.

Galaxy tablette ilk kez, gelişmiş vapor chamber (buhar odası) teknolojisi yayın, oyun veya video düzenleme maratonları için güç sağlamaya yardımcı oluyor. Endüstri lideri oyun ortaklarıyla yakın iş birliğinin ardından, Galaxy TabS9 Serisi kullanıcıları optimize edilmiş büyük ekran oyun deneyimlerinin keyfini çıkaracak.

Bu ürün  aynı zamanda bir tabletin yüksek yoğunluklu talepleri için özel olarak tasarlanmış dahili vapor chamber (buhar odası) ile şimdiye kadarki en yüksek ısı verimliliğine sahip Galaxy Tab Serisi olarak dikkat çekiyor. Yeni iki yönlü ısı dağıtımı, daha uzun bir kullanım süresi boyunca daha iyi performansa ulaşmaya ve bunu sürdürmeye yardımcı oluyor.

Gelecek sene 14 inç’lik iPad Pro satışa sunulabilir