Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın Görüntüsü Sızdı!

galaxy s6 edge plus

Gelecek birkaç hafta içinde görücüye çıkması beklenen dev boyutlu Galaxy S6 Edge Plus’tan yeni görüntü ortaya çıktı.

Boyutları biraz büyümüş olan telefonun belirli bölümlerinin nedenini bilmediğimiz bir şekilde siyah renkle kapatıldığı görmekteyiz.

Dahası Samsung Galaxy S6 Edge’in ekranında dört sütun uygulamanın gösterildiğini de biliyoruz. Görüntülerdeki cihazda ise 5 simgenin sığacağı alan bulunuyor.

Dolayısıyla görüntünün sahte olabilmesi için Photoshop’ta ustaca işlenmiş olması gerekiyor. Daha önce sızan görüntüler; Galaxy S6 Edge Plus’ın, 5,5 inç Super AMOLED ekranla geleceğini, bununla birlikte bazı özelliklerin Edge’e göre daha düşük olacağı mesela “Snapdragon 808 yongaseti gibi” söyleniyordu.

S6 ve S6 Edge ile birlikte piyasaya sürülen yeni telefonlar arasında büyük bir rekabet bulunuyor. Aynı zamanda bu rekabet haricinde büyük firmaların bir derdi de Çin’deki şirketlerin telefonları kopyalaması oldu.

galaxy s6 edge plus

Bire bir aynı Galaxy S6 üreten firmaların sayısı her geçen gün artıyor. Replika denilen bu telefonların gerçek S6 ile ayırt edilmesi imkânsız şekilde birebir üretiliyor.

Fakat donanım olarak Galaxy S6’nın yakınından bile geçemeyen bu replika telefonlar insanların sağlığı içinde büyük bir tehdit oluşturuyor. Sar değeri denetimsiz olan bu telefonlar adeta radyasyon saçıyor.

E3 2015 PC Konferansına Microsoft Desteği!