Samsung Galaxy S25 Ultra’nın Tasarımı Böyle Olabilir mi?

galaxy s24

iPhone 16 ve Google Pixel 9’un çıkmasından sonra gözler Galaxy S25’e çevrildi. Lansmana birkaç ay daha var, ancak Galaxy S25 serisi hakkında sızıntılar ve dedikodular eksik olmuyor. Tasarımında değişiklik yapacağı iddia edilen Samsung Galaxy S25 Ultra’nın nasıl görüneceğini ortaya koyan konsept görüntüler yayınlandı. Lafı daha fazla uzatmadan telefona daha yakından bakalım…

Galaxy S25 ailesinin tartışmasız en çok ilgi çekecek modeli Samsung Galaxy S25 Ultra olacak. Telefonun birçok render görseli sızmıştı, şimdi de Technizo Concept tarafından cihazın detaylı tasarımını içeren görseller paylaşıldı. Görseller S25 Ultra’nın, S24 Ultra’dan daha kavisli köşelere sahip olduğunu gösteriyor.

Şimdiye kadar da birçok kaynak Samsung’un keskin kenarları ortadan kaldıracağını vurgulamıştı. Yeni görseller telefonun daha ince çerçevelerle çıkacağını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın yan kısımlarında da değişiklik yapılacak. Ama konsept görüntülerde kenarların düz olduğu görülüyor. Ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe’e göre yan kısımlar öne doğru düz, arka kısma doğru kavisli olacak. Bu asimetrik tasarım S25 Ultra’nın hem daha şık görünmesini hem de daha kolay tutulmasını sağlayacak.

Samsung Galaxy S25 Ultra

 

Yeni görsellerde cihazın kamera tasarımında herhangi bir fark olmadığı, Galaxy S24 Ultra’la aynı olduğu görülüyor. Ancak Ice Universe kamera adasındaki tasarımın henüz bilinmediğini söyledi.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S25 Ultra bu yeni görsellerde muhteşem dursa da, görsellerin birer konsept olduğunu ve tasarımın değişebileceğini unutmamak lazım. Samsung tasarımda farklı yeniliklere imza atabilir. Neler olacağını ise 2025’in başına kadar öğrenemeyeceğiz. Galaxy S25 serisinin ocak ayı sonunda tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi Redmi 14R Resmi Olarak Tanıtıldı