Samsung Galaxy S23+ görüntüleri ortaya çıktı

s6

Samsung Galaxy S23 Plus, kısa süre önce Çin’de sertifika programında görülerek lansmanı önceden bazı ipuçları verdi. Şimdi ise Galaxy S23+ hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Galaxy S23+’ün CAD görüntüleri ortaya çıkarken bir önceki modeli olmuş olacak olan Galaxy S22+’den tasarım açısından bazı farklılıkların olduğu görüldü. Görseller, cihazın ön tarafında delikli bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Arka panelinin sol üst köşesinde dikey üçlü kamera ünitesi bulunuyor. Galaxy S22’de görüldüğü gibi ayrı bir kamera bölümünün yer almadığını belirtelim. Her kamera, Galaxy S22 Ultra gibi çıkıntılı halkalara sahip.

Samsung Galaxy S23+

Ses düğmeleri ve güç tuşu Galaxy S23+’ın sağ tarafındadır. Alt kenarında bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası bulunur. Sim kart yuvası renderlarda görünmüyor olsa da alt kenarda da yer alacak gibi görünüyor.

s3

Rapor ayrıca Galaxy S23+’ın 157,7 x 76.1 x 7.6 mm ölçülerinde olduğunu ve 6.6 inç ekrana sahip olduğunu belirtiyor. S22+ da aynı boyutta bir ekrana sahipti ancak 157,4 x 75,8 x 7,6 mm ölçülerindeydi. Raporda cihazın özellikleri hakkında başka bir bilgi yok.

Galaxy S23+

Galaxy S23 Plus’ı çevreleyen söylentiler, Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılacağını iddia etti . Yeni yonga setinin dahil edilmesinin, öncekine kıyasla S23+’daki tek büyük değişiklik olabileceği görülüyor. Bunun arkasındaki sebep, Ice Universe’nin yakın zamanda S23+’nın S22+’da bulunanla aynı dahili özelliklere sahip olacağını iddia etmesidir. Bu nedenle, S23+’ün bir önceki modelinden çok daha kayda değer geliştirmelerin olmadığını söylemek gerekir.

Huawei Mate 50 Pro’nun Avrupa macerası başlıyor