Galaxy S22 Ultra fotoğrafları sızdırıldı

galaxy s22 ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra olağan dışı bir durum yaşanmazsa Şubat 2022’de piyasaya sürülecek. Cihazın ilk defa fotoğrafları ortaya çıktı.

Yeni görüntüler, S22 serisiyle ilgili birkaç render ve söylentiden sonra geldi. Fotoğraflar ayrıca S22 serisindeki amiral gemisi telefonu hakkında önemli ipuçları ortaya koyuyor. Önceki görseller ve teknik özellikler S22 hakkında çok şey ortaya çıkardı ve Galaxy S22 Ultra fotoğrafları birkaç ayrıntı daha ortaya koyuyor.

Galaxy S22 Ultra fotoğrafları sızdırıldı

Resimler, düz kenarlara sahip olacağı yönündeki önceki spekülasyonlardan uzak, cihazın kavisli kenarlarını gösteriyor. Fotoğraflar ayrıca S-Pen’in varlığını doğruluyor ve S-Pen’i cihaza yerleştirmek için bir yuva var. Kamera kurulumu, 108MP birincil kamera, 12MP ultra geniş sensör, 10MP 3X telefoto modülü ve 10MP 10X telefoto modülü içeriyor.

Galaxy S22 Ultra fotoğrafları sızdırıldı

Gerçek fotoğraflar, Galaxy S22 Ultra’nın Galaxy Note’a Galaxy S serisinden daha çok benzediğini gösteriyor. S22 Ultra’nın arkası mat bir yüzeye ve ana kamera, lazer otofokus modülü ve LED flaş için altı kısma sahip.

s4

Samsung’un Galaxy S21 serisinde Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra olmak üzere üç telefon bulunuyor. Galaxy S22 serisinin, telefonların ekran boyutlarıyla ilgili sızıntılara bakılırsa, üç telefon serisini standart, Plus ve Ultra modeliyle görebiliriz.

Şubat 2022’de çıkması beklenirken bu süreye kadar Samsung Galaxy S22Ultra ve S22 serisindeki diğer akıllı telefonlar için daha fazla ayrıntı gelecektir. Galaxy S22 özelliklerinin hiçbirinin Samsung tarafından onaylanmadığını hatırlatalım.

OPPO çip krizine meydan okuyor!