Samsung Galaxy S21 FE 4G geliyor!

Samsung Xiaomi, Oppo ve Vivo ile birlikte çalışıyor

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, bugüne kadar hiç adından bahsedilmeyen bir telefonu resmi sayfasında listeleyerek, duyum hesaplarını ters köşe yaptı.

Samsung Galaxy S21 FE 4G geliyor! Teknoloji dünyasının en büyük markalarından biri olan Samsung, akıllı telefon kategorisinin de önde gelen isimlerinden biri konumunda. Bugüne kadar yüzlerce belki de binlerce farklı akıllı telefonu kullanıcılarla buluşturan Güney Koreli şirket, genel itibariyle duyum hesaplarının yakın markajı altında. Bununla birlikte nadir de olsa, teknoloji dünyasının bu dev ismi bütün hesapları atlatarak daha önce adı hiç haberlere düşmemiş bir modeli duyurabiliyor.

Galaxy S21 FE 5G

Samsung tarafından şirketin resmi Hollanda sayfası üzerinden listelere eklenen yeni model de, bugüne kadar adından hiç bahsettirmemiş bir cihazdı. Aslında Samsung Galaxy S21 FE son derece bilinen bir isim ancak asıl bilemediğimiz şey, Güney Koreli teknoloji devinin bu modelin 5G’den yoksun daha uygun fiyatlı bir cihaz üzerinde çalıştığıydı. İşte onu da bugün öğrendik.

Samsung Galaxy S21 FE temel özellikleri belli oldu

Samsung Galaxy S21 FE 4G geliyor!

İnternet sitesinden öğrendiğimiz kadarıyla Samsung, yakın zamanda Galaxy S21 FE 4G modelini resmen satışa sunacak. İsminden de anlaşılacağı üzere bu telefon 4G bağlantı desteği ile gelecek. Diğer bir ifade ile yeni model 5G bağlantısından fedakarlık edecek ancak bunun mükafatını da bütçe dostu akıllı telefonlar arasında gösterilerek alacak.

Samsung Galaxy S21 FE fiyatı sızdırıldı

Gücünü Snapdragon 720G yonga setinden alacağı belirtilen yeni modelin, muhtemel çıkış tarihi ya da fiyatının ne kadar olacağı konularında şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Microsoft Internet Explorer için kesin konuştu