Samsung Galaxy S21+ donmaya başladı, Türk yetkililer “normal” dedi

Samsung Galaxy S21+ donmaya başladı, Türk yetkililer "normal" dedi

Samsung Galaxy S21+, Güney Koreli teknoloji firmasının yeni amiral gemisi modellerinden bir tanesi. Tasarımından teknik detaylarına kadar pek çok yönüyle teknoloji severleri heyecanlandıran ürün, ülkemizde 13.499 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

Tabii “Amiral gemisi modeli” denildiğinde, akıllara “En iyisi, en hızlısı” gibi kavramlar geliyor normal olarak. Öyle ya, yüksek çözünürlüklü videolardan en iyi görselli oyunlara kadar elde edilebilecek pek çok imkân var. Fakat nadir de olsa can sıkıcı gelişmeler yaşanabiliyor.

Geçtiğimiz gün Ekşi Sözlük’te, “15 şubat 2021 samsung türkiye rezaleti” başlığıyla bir konu açıldı. Severusalbus nikli kullanıcı, Adana’daki yetkili bir Samsung mağazasından Galaxy S21+ satın aldığını ve kısa sürede telefonda can sıkıcı performans sorunlarıyla karşılaştığını belirterek konu hakkında yardım talep etmiş.

Gerek yardım için gittiği mağazadaki görevliler, gerekse de Samsung’un müşteri hizmetleri servisi, konu hakkında pek yardımcı olmamış ve cevap olarak şöyle bir kalıp çıkmış ortaya: “Bu bir Android telefon ve 3. parti uygulamalarda yaşanan sorunlar normaldir ve Samsung’un bu konuda yapabileceği bir şey yoktur.”

Samsung Galaxy S21+ donmaya başladı, Türk yetkililer "normal" dedi

Kendi adıma konuşmam gerekirse, bir telefona 13 bin küsür lira para ödeyip kısa sürede böyle sorunlarla karşılaşsam, gerçekten sinirim bozulur ve firmaya olan güvenim ciddi derecede kaybolurdu.

Eğer konu başlığındaki detaylara ve yazılan yorumlara göz atmak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Bu arada, başlık sahibi yeni bir güncelleme paylaşarak Samsung Türkiye’nin para iadesi yapmayı kabul ettiğini ve iade yapılır yapılmaz başlıkta yine güncelleme paylaşacağını belirtmiş. En azından, arayan kişi kendisini Samsung Türkiye’den biri olarak tanıtmış.

Bakalım sonuç ne olacak.

Samsung Galaxy S21+ donmaya başladı, Türk yetkililer "normal" dedi

vivo Y70 akıllı telefon incelemesi: Işıldayan tasarım