Samsung Galaxy S10+, en son güncellemeyle One UI 3.1’e kavuştu

Samsung Galaxy S10+, en son güncellemeyle One UI 3.1'e kavuştu

T-Mobile, One UI 3.1’i Samsung’un 2019 amiral gemisine getirdi.  Samsung Galaxy S10 + için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Yeni yapı, 1 Mart 2021 Android güvenlik yamasıyla birlikte geliyor. Samsung’un Mayıs yaması yayına başlamasından bu yana büyük olasılıkla bazı kullanıcılara şimdiden gelmiş olacak. Ayrıca, güncellemenin değişiklik günlüğü yalnızca akıllı telefonun kamerası ve performansındaki iyileştirmelerden bahsediyor, ancak aynı zamanda One UI 3.1 özelliklerine de sahip oluyorsunuz. Yeni aygıt yazılımı G975USQU5GUCG sürüm numarasını taşıyor ve yaklaşık 1,2 GB’lık bir indirme gerektiriyor. Güncelleme kablosuz olarak yayılıyor ve henüz almadıysanız, telefonunuzun Ayarlar> Yazılım güncelleme menüsüne giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Samsung Galaxy S10+, en son güncellemeyle One UI 3.1'e kavuştu

Cihazın özelliklerini hatırlayacak olursak: Galaxy S10 Plus, arka yüzünde yatay olarak konumlandırılmış üçlü kamera, LED flaş ve biyometrik sensörlere yer veriyor. Parmak izi sensörü ise ekranın altına konumlandırılmış. Parmak izi okuyucusu sabit noktadan olacak, daha önce sızıntılardaki gibi ekranın her noktasından parmak izi okuma, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinde yer almıyor. Sağ tarafta güç butonuna yer verilen akıllı telefonun sol tarafına ise ses kontrol ve Bixby butonu konumlandırılmış. Alt tarafında hoparlör ızgarası, 3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C girişi bulunurken üst tarafta ise SIM kart tepsisi yer alıyor. 8 nm üretim teknolojisine sahip olan Exynos 9820, yapay zeka konusunda bir önceki nesil işlemciye kıyasla 7 kat daha hızlı işlem gerçekleştirebiliyor. Mali G76 grafik birimi ise daha etkileyici ve kesintisiz bir oyun deneyimi vaat ediyor. Bunların yanı sıra modelde 8 GB RAM ve 128 ile 512 GB dahili depolama birimi yer alıyor. 4.100 mAh kapasiteli batarya ise uzun kullanım süresi sunuyor.

Apple, 2023’te katlanabilir akıllı telefonunu tanıtacak