Xiaomi 67W şarj cihazı onaylandı

Xiaomi Mi 67W Charger Featured 02

Xiaomi, geçen ay Hindistan’da Mi 11 Ultra’yı piyasaya sürdü. Ancak, akıllı telefon henüz planlandığı gibi tüm ülkelerde satışa çıkmadı. Telefon ile beraber hangi aksesuarların geleceği belli oldu. Son gelen bilgilere 67W şarj cihazı kullanılması muhtemel.

Xiaomi Mi 11 Ultra , 67W kablolu şarjı ve 67W kablosuz şarjı destekliyor. Ancak cihaz Hindistan’da 55W şarj cihazıyla birlikte sunuluyor. Ayrıca Hindistan’da şirket tarafından satılan en hızlı kablosuz şarj cihazı 30W ile sınırlandırılmıştır.

Yani Hindistan’da Mi 11 Ultra’nın maksimum kablolu ve kablosuz şarj hızını deneyimleyecek şarj cihazı yok. Ancak Xiaomi , MySmartPrice’a yakında 67W şarj cihazını ülkede piyasaya süreceğini doğruladı.

Xiaomi Mi 67W Charger Featured 01

Çinli akıllı telefon üreticisi Hindistan’da Mi 11 Ultra ile 55W’lık bir şarj cihazı paketliyor, çünkü 67W şarj cihazı henüz ülkede gerekli sertifikayı temizlemedi. Sonuç olarak, ilgilenen müşterilerin bu aksesuarı bölgede piyasaya sürüldüğünde ayrıca satın alması gerekecek.

Bu şarj cihazı, Mi 11 Ultra’yı 36 dakikada tamamen şarj edebilir. İlginç bir şekilde, çoğu ultra hızlı şarj cihazı gibi USB Type-C yerine bir USB Type-A bağlantı noktasına sahip. Ek olarak, dizüstü bilgisayarlar dahil diğer cihazları şarj etmek için kullanılabilir.

Öte yandan, Xiaomi Hindistan, Hindistan’da 80W kablosuz şarj cihazının bulunup bulunmadığına henüz karar vermiş değil. Bu kablosuz şarj standı, Mi 11 Ultra’yı en yüksek 67W hızında şarj edebilir. Ayrıca, çalışması için 120 W güç adaptörüyle birlikte gelir.

IQOO bile ülkede iQOO 7 Legend için 120W şarj cihazını atladığından, Xiaomi’nin Hindistan’da ultra hızlı 80W kablosuz şarj standını ve 120W adaptörünü piyasaya sürme durumu da var.

Realme C25s ufukta göründü