Galaxy S10 için Android 10 güncellemesi

android 10

Samsung’un bu yılın başlarında satışa sunduğu Galaxy S10 modelleri nihayet stabil çalışan Android 10 güncellemesini aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Hali hazırda en çok akıllı telefon satan şirket unvanını koruyan Samsung, tüm dünyada geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Orta segmentte hayli geniş bir model yelpazesi bulunan Güney Koreli üretici, üst segmentte ise S ve Note serisi ile boy gösteriyor. Genel olarak yeni güncellemeler de ilk olarak bu seriler için geliyor.

Buna rağmen Samsung’un Android güncellemeleri söz konusu olduğunda çok da atik bir firma olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle Android 9 ile kullanıcılarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Güney Koreli şirket aynı hataya Andorid 10 ile düşmek istemiyor.

Uzun süredir pek çok modeli için stabil bir Android 10 sürümü üzerinde çalışan Samsung, geçtiğimiz gün güncellemenin dağıtımı için düğmeye bastı.

Android 10 güncellemesi ilk etapta Galaxy S10 modelleri için gelecek. İlk etapta Almanya üzerinden dağıtımına başlanan güncelleme, yakında tüm cihazlar için gelecek. 1.9 GB boyutundaki güncelleme ile S10, S10+ ve S10e sahipleri cihazlarını One UI 2.0 destekli Android 10’a yükseltebilecekler.

galaxy s10

Güncellemeyi indiren kullanıcılar, şu ana kadar kayda değer bir hata bildiriminde bulunmadılar. Yani S10 modelleri için yayınlanan yeni güncellemenin şimdilik sorunsuz olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen önümüzdeki günlerde ülkemizdeki S10 kullanıcıları için de güncelleme aktif hale gelecektir.

Oppo Reno3 Pro 5G işte böyle görünecek