Samsung Galaxy Mega 2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Mega 2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung tarafından önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Mega 2’nin donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’i geçtiğimiz aylarda piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki aylarda da oldukça yoğun bir programa sahip gibi görünüyor. Merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 4’ü IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen Samsung, bir yandan da Galaxy Mega’nın halefi için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsung_Galaxy_Mega_2

Hakkında ilk detaylar bir süre önce ortaya çıkan Samsung Galaxy Mega 2 için bekleyiş devam ederken, telefonun donanımsal özellikleri hakkında merak edilen detaylar da gün yüzüne çıkıyor. İnternete sızdırılan yeni bilgilere göre Samsung’un yeni phableti 6 inç Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip olacak ve Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle piyasaya sürülecek.

Daha önce de belirtildiği gibi parmak izi sensörü barındırmayacak olan Samsung Galaxy Mega 2‘nin donanımsal özellikleri arasında 1.5 GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 64 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 8 megapiksel arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Sony Xperia Tablet Z3 Compact Gün Yüzüne Çıktı