Samsung Galaxy Note 4’ten Yeni Görüntüler

Samsung Galaxy Note 4ten Yeni Görüntüler

Önümüzdeki günlerde Samsung tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 4’ten yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un popüler Galaxy Note serisinin yeni üyesini resmi olarak tanıtmasını sadece günler kalmışken, merakla beklenen telefon hakkında yeni detaylar ve telefondan yeni görüntüler internete sızmaya devam ediyor. Yayınlanan bu görüntülerde Samsung Galaxy Note 4 görülebiliyor olsa da, telefonu çevreleyen koruyucu kılıf nedeniyle telefonun tasarımı tam olarak görülemiyor.

Samsung_Galaxy_Note_4

Samsung Galaxy Note 4‘ün geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan ilk görüntülerinde de aynı kılıfın yer aldığı göz önüne alındığında, bu kılıfın Samsung tarafından telefon tasarımını gizli tutmak için hazırlanmış olabileceği söyleniyor. Galaxy Note 4‘ün tasarımı tam olarak ortaya çıkmamış olsa da, telefonun donanımsal özellikleri neredeyse kesinleşmiş durumda. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 4’ün donanımsal özellikleri arasında 5.7 inç Super AMOLED dokunmatik ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği ve 16 megapiksel arka kamera yer alıyor.

Samsung-Galaxy-Note-4

Game of Thrones Oyunu Hakkında Yeni Detaylar