Samsung Galaxy Note 8 kutu açılış ve ilk bakış videosu

galaxy note 8 1

Samsung’un yeni üst seviye telefon modeli Galaxy Note 8, test merkezimizin yeni konuğu oluyor. İncelemeye geçmeden önce, isterseniz ürünün kutusunu sizlerle birlikte açalım.

Güney Koreli Samsung, geçtiğimiz sene çıkardığı Galaxy Note 7 modeliyle ilk etapta büyük beğeni toplamıştı. Şık tasarımı ve üst seviye özellikleri bulunan ürün, premium telefon hissini sonuna kadar yaşatıyordu, ancak kısa süre sonra sorunlar belirmeye başladı ve Note 7’nin üretimi durduruldu. Samsung, Note 7’de bir türlü aşamadığı batarya sorununu Note 8 ile tarihe gömdüklerini, Note 8’in de şimdiye kadar hazırlanan en iyi Note modeli olduğunu dile getirdi.

6.3 inç ve yanlara doğru kavisli bir ekranı bulunan telefon, ilk etapta göze hitap ediyor. Elinize aldığınızda, o premium ürün hissini yaşıyorsunuz. Ürünün ekran çerçeve oranı dikkat çekici. Zaten ön tarafta fiziksel bir tuş da yer almıyor. Siyah renkteki telefon, adeta bir mücevheri andırıyor diyebiliriz.

Galaxy Note 8’de parmak izi okuyucu sensör, iris göz tarama sensörü ve yüz tarama sistemi bulunuyor. Bunların anlamı, şimdiye kadarki en güvenli kullanımı gerçekleştirebilecek olmanız. Öte yandan, ürünün arka tarafında konumlandırılan dual kamera sistemi ve Note modellerinin olmazsa olmazı S-PEN kalem de zengin kullanım için bolca seçenek sunuyor.

Bu videomuzda, sizlerle birlikte ürünün kutusunu açıyoruz.

İyi seyirler.

EA Sports, FIFA 18’deki kalecilere ayar çekti