E3 2019’daki dikkat çekici 15 oyun! Cyberpunk 2077’den Doom Eternal’e kadar!

maxresdefault 15

E3 2019 başladı ve firmalar yeni oyunları hakkında yeni bilgiler ve yeni videoları oyun severlerle paylaşıyor. Biz de bu videomuzda, E3 2019’da görücüye çıkan bazı oyunlara dair detayları sizlere aktarıyoruz.

Doom Eternal’dan Cyberpunk 2077’ye, FIFA 20’den Borderlands 3’e, Watch Dogs Legion’dan Marvel’s Avengers: A-Day, Age of Empires 2 Definitive Edition’a, hatta Baldur’s Gate 3’e kadar pek çok oyundan söz ediyoruz.

E3 2019’daki dikkat çekici 15 oyun! Cyberpunk 2077’den Doom Eternal’e kadar!

Doom Eternal – E3 2019

Bu kez Cennet de var, yeni Hellboy filmindeki dev titanlar gibi şeyler de. Bu kez Doom Slayer daha sinirli, hatta daha sesli. Ufak ara sinematik sahneler de konmuş, VEGA da geri dönmüş. Senaryo modunda sıkı bir aksiyonun olacağı kesin. Bir de Battlemode ismi verilen online tarafta gerçek oyuncular tarafından kontrol edilen 2 yaratığa karşı yine gerçek bir oyuncu tarafından kontrol edilen Doom Slayer’ın mücadeleleri gerçekleşecek.

Cyberpunk 2077 – E3 2019

Muhtemelen çıktığı yıl, “Yılın en iyi oyunu” adaylarından bir tanesi olacaktır. Oldukça uzun bir senaryo modu barındıran yapım, aynı zamanda bünyesinde Keanu Reeves’ı da barındırıyor. Reeves, oyunda önemli bir karakteri canlandırıyor. Oyunun Türkçe altyazı desteğiyle geleceğini de belirtelim.

Watch Dogs Legion – E3 2019

Geleceğin Londra’sında, baskıcı rejim karşısında özgürlük için savaşıyor olacağız. Oyunun dikkat çekici tarafı ise, karşımıza çıkan her karakteri yönetebilecek olmamız. Böylelikle koca haritada, birbirinden farklı özelliklere sahip karakterlerle her seferinde farklı deneyimler yaşayabileceğiz.

E3 2019'daki dikkat çekici 15 oyun! Cyberpunk 2077'den Doom Eternal'e kadar!

FIFA 20 – E3 2019

Sokak futbolu tutkunlarına müjde, çünkü FIFA 20’de sokak futbolu çok önemli bir konumda. İster kadın, isterseniz de erkek karakterler hazırlayarak görünümlerinden özelliklerine kadar pek çok detayı düzenleyebileceksiniz. Tabii yepyeni top fizikleri, yepyeni penaltı ve frikik mekanikleri, yepyeni defans düzenlemeleriyle daha heyecanlı karşılaşmalar mümkün olacaktır.

eFootball PES 2020

Yeni defans tipleri, yeni top fizikleri, daha detaylı transfer sistemi ve daha heyecanlı maçlar. FIFA ile benzer vaatler aslında. PES tarafında can sıkan şey ise, lisans kıtlığının bu yıl da devam edecek olması. Konami, yine Barcelona ile anlaşmaya varmış ve bir süre sonra yeni bir takımla daha partnerlik duyuracak. Öte yandan, PES 2020 başlığının önüne eklenen eFootball ibaresinden de anlaşılacağı üzere, bu kez espor organizasyonları daha ön planda olacak.

Daha fazla detayı videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Bu fenere mutlaka sahip olmalısınız! Pocketman çok amaçlı LED fener