Apple bugün ne tanıtacak?

Apple

Apple bugün Türkiye saati ile 20:00’da etkinlik düzenleyecek. Peki, teknoloji devi bu etkinlikte hangi yeni ürünlerini sergileyecek? İşte detaylar!

Cupertinolu teknoloji devi bugün Türkiye saati ile 20:00’da Steve Jobs Theater‘da bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte hepimizin bildiği gibi yeni iPhone modelleri resmen tanıtılacak. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak isimlendirilmesi kesinleşen bu modellerin yanında, firmanın yeni ürünlerini de sergilemesi bekleniyor.

iPhone 11 cep yakan fiyatı ile karşımızda!

Yeni ürünler arasında kesinleşenler arasında Apple Watch Series 5 yer alıyor. Apple Watch Series 4 ile akıllı saat pazarında rakipleri ile olan farkı arşa çıkaran firma, Series 5 ile ufak değişiklikler yapacak. Bu değişiklikler tasarımda değil donanımda olacak. Bakalım Cupertinolu firma Series 5 ile bizlere devrimsel yenilik sunacak mı?

iPhone 11 fiyatı

Etkinlikte iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6, macOS 10.15 ve tvOS 13‘ün çıkış tarihleri de açıklanacak. Muhtemelen iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 ve tvOS 13 güncellemeleri 17 Eylül’de yayınlanacak. macOS 10.15 güncellemesi için de 24 Eylül’ü işaret edileceğini düşünüyoruz.

Apple Music Web sürümü test ediliyor!

Artırılmış gerçeklik AR üzerinde yoğunlaşan firma, bu etkinlikte iPhone’lar ile uyumlu AR başlık benzeri bir ürün tanıtabilir. Ancak bunun çok düşük ihtimal olduğunu belirtelim. AirPods 3‘ün de tanıtılma ihtimali AR kask kadar az.

macbookair3

Mac konusunda ise firmanın bu yıl büyük bir atılım yapacağını düşünmüyorum. Muhtemelen MacBook Air ve MacBook Pro modellerinin donanımsal açıdan güncellenmiş sürümleri tanıtılır. En iyi ihtimalle de Face ID destekli MacBook modelleri tanıtılabilir.

Son beklenti ise bu etkinlikte yeni nesil Apple TV modelinin tanıtılması. Yeni nesil Apple TV’nin gücünü A12 yonga setinden alacağı söyleniyor. 2019 yılı içerisinde kullanıma sunulacak olan Arcade sistemi için Apple TV’nin yenilenmesi şart görünüyor. Ücretli oyun servisi ile özellikle indie geliştiricilerinin ilgisini çekecek olan Arcade ve TV+ servisi için de etkinlikte bir küçük sunum daha yapılabilir.

Apple

Etkinliği Türkiye saati ile 20:00’da Apple.com adresi üzerinden, tvOS üzerinden veya Apple’ın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Bakalım bu yılki etkinlik firmanın tutkunlarını memnun edebilecek mi?