Galaxy A20s TENAA’da ortaya çıktı

galaxy m20 s

Samsung’un önümüzdeki dönemde resmiyet kazanacak orta segment modeli TENAA’da ortaya çıktı. İşte Galaxy A20s hakkındaki detaylar.

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı orta segment modellerden biri olan Galaxy A20s, Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıktı. Böylece telefonun özellikleri de büyük oranda netleşmiş oldu.

TENAA’da yer alan rapora göre Samsung’un yeni orta segment modeli 163.3 x 77.5 x 7.99 mm boyutlarında. Infinity – V tasarımına sahip telefonun ekran boyutu ise 6.49 inç.

Telefonun arka yüzünde dikey olarak konumlandırılmış 3’lü ana kamera modülü yer alıyor. Bu modülün hemen alt kısmında ise led flaş bulunuyor. Parmak izi okuyucusu da telefonun arka yüzüne yerleştirilmiş durumda.

galaxy m20s

Galaxy A20s kutudan ilk çıktığında Samsung’un OneUI ara yüzü tarafından desteklenen Android Pie işletim sistemini kullanacak.

4000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenen telefonun, teknik özellikleri ise henüz netleşmiş değil.

Telefonun hali hazırda Wi-Fi ve Bluetooth sertifikalarını da aldığını hesaba katarsak çıkış tarihinin çok uzakta olmadığını söyleyebiliriz. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy M30s özellikleri kesinleşti