Samsung Galaxy M04 Geekbench listesinde görüldü

s32

Samsung yakında zamanda alt ve orta segment için birçok cihaz piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan bazıları Galaxy A04s ve Galaxy A04 iken son olarak ise Galaxy M04 için bilgiler geldi.

Markanın alt segment akıllı telefonlarından ve Samsung Galaxy M04 olarak adlandırılan akıllı telefon Geekbench’te ortaya çıktı. Özelliklerinin birçoğu da böylece ortaya çıkmış oldu. Cihazın SM-M045F model numarasına sahip olduğunu belirtiyor ancak akıllı telefonun gerçekten Samsung Galaxy M04 olarak pazarlanıp pazarlanmayacağı henüz kesin değil.

Galaxy M04

Cihazın yonga seti “ARM MT6765V/WB”, anakart ise “m04” olarak listeleniyor. Ayrıca cihazda IMG PowerVR GE8320 GPU bulunuyor. Bu, akıllı telefonun MediaTek Helio G35 SoC tarafından destekleneceğini ortaya koyuyor diyebiliriz. Alt segment olmasından da kaynaklı cihazın 5G’yi desteklemeyeceğini söyleyelim. Sekiz çekirdekli işlemcinin maksimum saat hızı 2.3GHz olacak. Bunun dışında liste, akıllı telefonun 3GB RAM’e sahip olduğunu ve muhtemelen One UI 4.1 olan Android 12 tabanlı işletim sisteminde çalışacak.

Karşılaştırma sonuçlarına gelince, cihaz tek çekirdekli testte 86 puan ve Geekbench 4’ün çok çekirdekli testinde 4233 puan alıyor. Ancak teknik özellikleri göz önüne alındığında, cihazın Samsung’un en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olarak karşımıza çıkacak.

OnePlus 10T küresel lansmanı 3 Ağustos’da