Samsung Galaxy M01 tanıtıldı

Samsung Galaxy M01 1

Samsung uygun fiyatta akıllı telefon almak isteyen kullanıcıları sevindirecek yeni cihazı Samsung Galaxy M01 ‘i tanıttı.

Coronavirüs salgını ile beraber insanların alım güçlerinde belirgin düşüş var, insanların önemli bir kısmı yeni bir akıllı telefona fazla para vermek istemiyor. Bu aşamada devreye girecek olan telefonlardan biri Samsung Galaxy M01 olacak.

Coronavirüs salgını ile beraber insanların alım güçlerinde belirgin düşüş var, insanların önemli bir kısmı yeni bir akıllı telefona para vermek istemiyor. Hem geleceklerini garanti altında görmüyorlar hem küresel kriz nedeniyle harcama yapmak istemiyorlar. Aktardığınız kısım toplumun çoğunluğunu oluşturan kitle, tabii ki hala bir telefona 10 bin verecek insanlar da var, ancak bu kesimin de azaldığını görmek mümkün.

Mija markasının yeni adı Xiaomi Smart Life

Samsung Galaxy M01 2

Akıllı telefon üreticileri sadece telefon üreticileri için değil aslında her sektördeki firma ürünlerinde indirime, daha az maliyetli ürün üretimine en azından insanların satın alabilecek fiyatlarda ek ürünler piyasaya sürmeye başladı. Bu hamleler tabii ki çok mantıklı olmakla beraber insanlanların ihtiyaçlarını makul fiyatlarda karşılayabilmesini sağlıyor.

Bu hamlelerden biri de Samsung’dan geliyor. Aslında zaten daha önce planlanan çalışma, coronavirüs salgını ile gerileyen ekonomide insanların işine yarayacak bir hamle. Çıkaracakları yeni telefon Samsung Galaxy M01 120 dolar satış fiyatı ile piyasaya sürülecek. Hindistan’da tanıtılan cihazın siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk seçeneği olacak. Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise şu an için belirsiz.

Ekran: 5,7 inç HD+ Infinity-V
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 439
RAM: 3 GB
Depolama: 32 GB (512 GB’a kadar microSD kart desteği)
Arka Kamera: 13 MP f/2.2 ana sensör, 2 MP f/2.4 ikinci sensör
Ön Kamera: 5 MP, f/2.2
Batarya: 4.000 mAh
İşletim Sistemi: Android 10
Renkler: Siyah, mavi, kırmızı
Boyutlar: 146.3 x 70.86 x 9.8 mm