Samsung Galaxy J1’in Çıkış Tarihi artık belli!

Samsung’un Galaxy J1’in Çıkış Tarihi artık belli

Güney Koreli Telefon Üreticisi Samsung’un Giriş Seviyesi Telefonu J1 olacak.

2016 yılında ilk piyasaya çıkış gerçekleştirmiş olacak olan model J1 olacak. Konuyla ilgili bilgileri GSMArena sitesinden aldık.

GSMArena, tüm Telefon Üreticileriyle en yakın dirsek temasında bulunan ve Telefonların Çıkış Tarihlerini, Herkesten önce Sitesinde duyuran Dünyanın en Popüler Taşınabilir Cihaz Sitesi.

Sitede, J1’in Çıkış Tarihini görüyoruz. Sitede yer alan bilgilere göre J1; Şubat Ayında Kullanıcılarla buluşacakmış.

Telefon ilk olarak Dubai’de ortaya çıkmıştı. Cihaz; 135 Dolar yaklaşık olarak 411 TL Fiyat Etiketine sahip olacak.

Samsung Galaxy J1 şu Özelliklere sahip olacak

Telefon; ya 1.3 GHz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip Exynos 3475 Yongaseti ile ya da 1.2 GHz hızında çalışan 2 Çekirdekli İşlemciye sahip Spreadtrum Yongaseti ile satışa sunulacak.

Mali-T720 Grafik İşlemcisi, J1’e güç katacak. 1 GB Ana Bellek, J1’de yer alacak. 32 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefon Micro-SD Kart Girişine sahip.

Micro-SD Kart Girişi ile Telefonun Depolama Alanını 32 GB’ye kadar arttırabilirsiniz. Telefon; 4, 768 ya da 512 MB Ana Belleğe sahip olacak.

5 Megapiksel Arka Kameraya, 2 Megapiksel Ön Kamera eşlik edecek. TouchWiz UI, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS de Telefonun diğer Özellikleri arasında yer alıyor.

2050 mAh Batarya, Telefona güç katıyor. Android Lollipop 5.1.1 İşletim Sistemine sahip olacak olan model Android 6.0 Marshmallow’a da güncellenebilecek. 4G LTE ile de Telefon uyumlu.

Dodge Viper ACR tanıtıldı!