Yeni Samsung Galaxy J1 Mini duyuruldu!

galaxy j1 mini 1

Samsung Galaxy J1 Mini modeli sonunda resmiyet kazandı. Galaxy J ve Galaxy A serilerindeki hareketlilikte son gelişme Galaxy J1 Mini oldu.

Güney Koreli akıllı telefon devi Samsung, rekabetçi bir akıllı telefonla karşımıza çıktı. Galaxy J ailesinin en küçük ve en uygun fiyatlı seçeneği Galaxy J1 Mini modeli resmi olarak duyuruldu. Tam anlamıyla bir giriş seviyesi akıllı telefon olan bu cihazın fiyatını duyunca şaşıracaksınız.

Samsung Galaxy J1 Mini teknik özellikleri

J1 Mini modeli dört çekirdekli ve 1.2 GHz hıza sahip bir işlemciyle geliyor. Bu işlemciye 768 MB RAM ve 8 GB depolama alanı eşlik ediyor. Hafıza kartı desteğine sahip olan üründe 4 inç büyüklükte bir TFT ekran bulunuyor. Bu ekran 480 x 800 piksel çözünürlük sunuyor. CMOS sensöre sahip 5 MP arka ve 0.3 MP (VGA) ön kamera, 1500 mAh kapasiteli pil telefonun diğer özellikleri arasında sayılabilir. Bu pil ile 3G’de 8 saat konuşma, 7 saat internet gezinimi ve 29 saat müzik çalma süreleri vaad ediliyor.

4G desteği sunulmayan telefonun çift SIM kart opsiyonu sunulacak. Bluetooth 4.0, 2.4 GHz Wi-Fi, GPS gibi temel özellikler korunmuş. Telefon, fiyatı ile dikkat çekecek. 88 Dolarlık iddialı fiyatıyla Bangladeş’te satışa çıkacak olan Samsung Galaxy J1 Mini modeli önümüzdeki günlerde hangi ülkelerde karşımıza çıkacak henüz bilinmiyor. Telefonun basın görseline aşağıdan ulaşabilirsiniz.

galaxy-j1-mini-2

Messenger’ın yeni tasarımı beğeni topladı!