Samsung J1 Şirketin Sitesinde Görüldü

Samsung J1 Şirketin Sitesinde Görüldü

Samsung’un yeni giriş seviyesi telefon modelinin ismi J. Bunlardan ilk olan telefon J1; Samsung Malezya internet sitesinde görüldü.

Telefonla ilgili çeşitli görseller ve bilgiler yer almakta. Başlangıç seviyesi olarak bilinen J modeli 4 adet üründen oluşacak: J1, J3, J5, J7. J1; bu serinin ilk model telefonu.

Tahminimiz girişin de giriş seviyesi olan bu telefon, ailenin en ucuz ve en az özelliklere sahip modeli. Muhtemelen ailenin en üst seviyesinde yer alan model J7 olacak.

J1’in teknik özelliklerine bakacak olursak J1’de; 64 bit destekli dört işlemciye sahip Marvell yongasetini kullanacak. Yongasetindeki işlemcilerin saat frekans hızları ise: 1.2 GHz.

Samsung J1 Şirketin Sitesinde Görüldü
Samsung J1 Şirketin Sitesinde Görüldü

Bu 4 işlemci şu şekilde çalışmakta: 2 adet asıl ve asıl çekirdeklere hizmet eden 2 adet de sanal çekirdek. Telefonda; 4.3 inç 800×480 çözünürlüğünde bir ekran, 512 MB ana bellek ve 4 GB da dâhili depolama yer alıyor.

Cihazın arka kamerası 5, ön kamerası ise 2 megapiksel. Kamerada LED flaş var. Telefonun batarya performansı ise 1850 mAh. Cihaz 122 gram ağırlığında. Ürünün fiyatı ise 130 dolar yaklaşık olarak 312 TL olacak.

Steam Workshop İçerik Üreticileri Coştu!