Pembe Xperia Z5 resmileşti!

Pembe Xperia Z5

Pembe Xperia Z5 resmiyet kazandı. Sony Xperia Z5’in pembe renk seçeneği firmanın resmi internet sitesinde yayınlandı.

Japon elektronik devi Sony, güncel amiral gemisi Xperia Z5 için pembe renk seçeneğini duyurdu. Bir söylenti olarak geçtiğimiz haftalarda basına sızan bu durum, firma tarafından duyurulunca resmiyet kazandı.

Pembe Xperia Z5 çıkış tarihi!

Sony, geçtiğimiz yıl Eylül ayında düzenlenen IFA 2015’te Xperia Z5 ailesini üç modelden oluşmak üzere duyurmuştu. Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact olarak duyurulan cihazlar ülkemizde de satışa çıkmıştı. Xperia Z5 şimdiye kadar dört farklı renk seçeneği ile raflarda bulunuyordu. Artık bu renk seçeneklerine bir tane daha eklenecek. Beyaz, siyah, yeşil ve altın sarısı (gold) olmak üzere satın alınabilen telefona pembe renk seçeneğinin eklenmesi şaşırtıcı oldu.

Firmanın resmi blog sayfasında duyurulan gelişmeye göre pembe Xperia Z5 versiyonu Apple tarafında gördüğümüz gibi “rose-altın” olarak değil, direkt pembe şeklinde duyuruldu. Cihaz Şubat 2016’da satışa çıkacak. Satışa çıkacağı bölge olarak özel bir alan belirlenmemiş. Yani Türkiye dahil olmak üzere Xperia Z5’in satışta olduğu her ülkede pembe Xperia Z5 bulmak mümkün olacak. Fiyat konusunda da bir fark beklenmiyor. Pembe Xperia Z5’in fotoğrafına haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz. Pembe telefonlar furyasına Sony de Xperia Z5 modeli ile katıldı diyebiliriz.

Şimdi söz sırası sizde. Xperia Z5’in pembe renk seçeneğini beğendiğiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Pembe Xperia Z5

G.Skill’den Ultra Hızlı 3000 MHz’lik 128 GB DDR4 Bellek