Samsung Galaxy J Serisi Resmiyet Kazandı

Samsung Galaxy J Serisi Resmiyet Kazandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni telefonu J1. J1 özellikleri itibariyle giriş seviyesi bir telefon. Samsung yeni model telefonunu belli başlı yerlerde satışa sunacak.

Ocak ayının ilk başlarında Samsung; J1’i ile ilgili birkaç görsel ve bilgi sızıntısında bulunmuştu. Samsung J serisi telefonuyla geniş bir kesime hitap edecek.

Bunun içinde olabildiğince telefonun fiyatını düşük tutmuş. Samsung’un J serisi 4 modelden oluşacak. Galaxy J1, Galaxy J3, Galaxy J5, Galaxy J7.

Şirket ayrıca yeni modellerin isimleri ile ilgili bir patent başvurusunda bulunmuştu. Ve bu patenti de yakın bir zaman içinde aldı. Bu hafta Samsung; J serisini resmi olarak sitesinden duyurdu.

Samsung Galaxy J Serisi Resmiyet Kazandı
Samsung Galaxy J Serisi Resmiyet Kazandı

Güney Koreli teknoloji devi şu aralar akıllı telefonlarının serisini genişletmek için birtakım çalışmalara da başladı. Bu yeni model telefonlarla bilindiği üzere Samsung, Çin pazarını ele geçirmek istiyor.

Yalnız bu telefonlar sadece Çin’e mi özgü olacak? Tabii ki değil. Samsung’un satış gelirlerini arttırması beklenen ülkeler için bu modeller satışa sunulacak.

Huawei Rakip Olarak Samsung’u Görüyor