Samsung Galaxy F’ten Yeni Görüntüler

Samsung Galaxy Ften Yeni Görüntüler

Samsung’un önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesi beklenen üst düzey akıllı telefonu Samsung Galaxy F’ten yeni bir görüntü internete sızdırıldı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S5‘i geçtiğimiz aylarda piyaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un üst seviye bir akıllı telefon üzerinde çalışmakta olduğu bir süredir biliniyor. Samsung Galaxy F adıyla anılan ve Galaxy S5’ten daha gelişmiş donanımsal özelliklere sahip olması beklenen bu yeni akıllı telefon hakkında ilk detayların bir süre önce ortaya çıkmasının ardından, şimdi de telefondan yeni bir görüntü internete sızdırıldı.

Samsung_Galaxy_F

Piyasada bulunan Galaxy telefonların aksine metalik bir gövdeye sahip olması beklenen Samsung Galaxy F‘in bu yeni görüntüsü, telefon dünyasından sızdırdığı detaylarla tanınan evleaks hesabından geldi. Quad HD çözünürlükte 5.3 inç dokunmatik ekrana sahip olacağı söylenen Galaxy F’in donanımsal özellikleri henüz netleşmiş olmasa da Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, en az 32 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği ve 16 megapiksel veya üstü bir arka kamera barındırması bekleniyor. Samsung cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Samsung Galaxy F‘in çok yakında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Windows 9′da Kullanıcılar Metro’yu Devre Dışı Bırakabilecek