Samsung Galaxy F’den İlk Görüntüler

Samsung Galaxy Fden İlk Görüntüler

Bugüne kadar Samsung Galaxy S5’in daha gelişmiş versiyonu olarak anılan Samsung Galaxy F’in yeni bir telefon serisini başlatabileceği söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5, Nisan ayında dünya genelinde satışa sunulmuş ve kullanıcılardan büyük ilgi görmüştü. Galaxy S5’in piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra ise, Galaxy S5’e fazlasıyla benzeyen yeni bir Samsung telefonun görüntüleri internete sızmış ve bu telefonun Galaxy S5’i daha gelişmiş Premium versiyonu olduğu öne sürülmüştü. Ancak konuyla ilgili olarak ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki Samsung Galaxy F adıyla anılması beklenen bu telefon, yeni bir Samsung telefon serisini başlatabilir.

Samsung_Galaxy_F

Samsung Galaxy F‘den daha önce internete sızdırılan görüntülerde, telefonun Galaxy S5‘e benzediği fakat arka kısmında bazı değişikliklerin olduğu ortaya çıkmıştı. Samsung’un yeni akıllı telefonundan yeni görüntüler internete sızmasıyla beraber, bu farklılıklar da görülmüş oldu. Quad HD (1440 x 2560 kiksel) çözünürlükte 5.3 inç ekrana sahip olan Samsung Galaxy F, hem Galaxy S5’ten daha büyük olacak hem de kullanıcılara daha yüksek çözünürlük sunacak. Ayrıca dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci barındırması beklenen Galaxy F’in LG G3 ve HTC One M8 gibi telefonlara karşı Galaxy S5’ten daha güçlü bir rakip olması bekleniyor.

Microsoft ABD Hükümetine Karşı Tavır Aldı