The Order: 1886 Tek Bir Sona Sahip

The Order 1886 Tek Bir Sona Sahip

PlayStation 4’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan The Order: 1886’da kullanıcı tercihlerinin etkisine rağmen tek bir son sunulacağı açıklandı.

Ready at Dawn stüdyosu tarafından Sony‘nin yeni nesil konsolu PlayStation 4‘e özel olarak geliştirilen aksiyon/macera oyunu The Order: 1886, oyunseverler tarafından en merakla beklenen oyunların başında geliyor. E3 2013 kapsamında Sony tarafından görücüye çıkarıldığı günden beri oyunseverlerin düşlerini süsleyen The Order: 1886 çıkış tarihine yaklaşırken, oyun hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

The_Order_1886

The Order: 1886‘da oyunseverlere sunulan hikaye ve hikayenin gidişatını etkileyen kullanıcı tercihleri hakkında açıklamalarda bulunan Ready at Dawn yetkilisi Marc Turndorf, oyunseverlere hikaye odaklı bir deneyim sunmayı amaçladıklarını belirtti. Kullanıcıların zaman zaman farklı yollar seçebileceklerini söyleyen Turndorf, buna rağmen oyun için oldukça etkileyici tek bir sona sahip bir hikaye hazırladıklarını belirtti. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamayla ertelendiği duyurulan The Order: 1886, 20 Şubat 2015’te piyasaya sürülecek.

HTC’nin Android Planları İnternete Sızdı