Samsung Galaxy Alpha Yakında Resmiyet Kazanacak

Samsung Galaxy Alpha Yakında Resmiyet Kazanacak

Samsung’un bu yıl içerisinde başlatacağı yeni üst düzey telefon serisinde ilk ürün olması beklenen Samsung Galaxy Alpha, çok yakında resmiyet kazanacak.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S5‘i geçtiğimiz aylarda piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un, bu yıl içerisinde üst düzey bir akıllı telefon daha piyasaya sürmeyi planladığı bir süredir konuşuluyordu. Üst düzey akıllı telefonlardan oluşan yeni bir seriyi başlatacağı söylenen bu telefon hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Samsung

Güney Kore medyasında yer verilen yeni bir habere göre, bahsi geçen bu üst düzey seri bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Alpha ile başlangıç yapacak. Son aylarda sıklıkla gündeme gelen Samsung Galaxy F‘te olduğu gibi Galaxy Alpha’nın da metal bir gövdeye sahip olacağı iddia ediliyor. Temmuz veya Ağustos ayında resmiyet kazanması beklenen Samsung Galaxy Alpha‘yla beraber başlangıç yapacak olan bu yeni serinin Galaxy S serisinin üstünde yer alacağı söyleniyor.

Google Glass Mucidi Amazon’a Geçti