Samsung Galaxy Fold 2 detayları ortaya çıktı

Samsung Galaxy Fold 2

Akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Samsung Galaxy Fold 2 modeli ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. İşte katlanabilir ekran hayranlarını heyecanlandıracak haberimizin detayları.

Hatırlayacağınız üzere Samsung şirketi Galaxy Fold ile birlikte önemli bir değişim yaratmaya başladı. Ancak satışa sunulan bu modeller ile ilgili bazı olumsuz haberler gelince şirket bir süre katlanabilir ekran teknolojisine veda etti. Yeni gelen bir habere göre Galaxy Fold 2 modeli tüm olumsuz eleştirileri kaldırabilecek güce sahip.

Samsung Galaxy Fold 2 Motorola benzeri olacak

Motorola şirketi tarafından açıklanan katlanabilir ekran teknolojisi Razr tarzında olacak. Dikine katlanma özelliğine sahip olan bu telefonlar görünen o ki Samsung şirketine de örnek oldu.

Samsung katlanabilir

Galaxy Fold modeli ile ilgili ortaya çıkan dayanıklılık problemleri Samsung için büyük bir panik yarattı. Şirket, Galaxy S11 ailesinden çok kısa bir süre sonra tanıtmayı düşündüğü bu akıllı telefonlarında dik bir şekilde katlanma sağlayacak. Ancak tasarımının tek parça mı yoksa çift parça şeklinde mi olacağı henüz netleşmedi.

Galaxy S11 birçok kişinin bildiği üzere 2020 yılının Şubat ayında tanıtılacak. Bu nedenle Galaxy Fold 2 için en erken tarihin Haziran olduğunu söylemek mümkün. Peki sizce böyle bir akıllı telefon modeli Samsung için olumlu bir etki yaratır mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung Galaxy S11 için ilginç bir patent alındı