Samsung Galaxy Bloom ile tanışın: Yeni katlanabilir telefon

Samsung Galaxy Bloom

ABD’nin Las Vegas kentinde CES 2020 düzenleniyor ve Samsung Galaxy Bloom ilk defa burada tanıtıldı. Samsung bu etkinlikte gizli toplantılar yaparak şirket politikalarını belirlemeye çalışıyor. İşte Samsung yeni akıllı telefonu ile ilgili haberimizin detayları.

Samsung tarafından geliştirilen katlanabilir akıllı telefon Galaxy Fold ne yazık ki istenen başarıyı elde edemedi. Büyük umutlarla piyasaya sürülen ancak neredeyse hiçbir başarı yakalayamayan Galaxy Fold yerini başka modellere bırakacak. Şirket ilk olarak belirli sayıda Galaxy Fold modelini belirli sayıda müşteriye göndermişti ve çok olumsuz geri bildirimler almıştı.

Samsung Galaxy Bloom sadece isim değişikliğinin eseri

Samsung yeni modeller deniyor ve elbette bu sadece isim bazında olacak. Samsung Galaxy Fold ile ortaya çıkan başarısızlığı örtbas etmeye çalışan şirket, Galaxy Bloom ile birlikte bu olumsuzlukları gidermeye çalışacak.

Samsung Galaxy Bloom modeli

Katlanabilir ekran teknolojisinden hiçbir şirket vazgeçmek istemiyor. Özellikle Samsung ve Huawei gibi kuruluşlar bu konuda son derece emin. Dizüstü bilgisayarlar bile katlanabilir ekranlara sahip olmaya başlarken, cep telefonlarının bundan yeri kalması düşünülemez.

Samsung Şubat ayında muhtemelen bu yeni telefonunu piyasaya sürecek. O zamana kadar hem teknik özellikler hem de isim bakımından bazı değişiklikler olabilir. Bildiğiniz gibi Samsung hızlı bir şekilde değişiklik yapmayı seviyor. Sizce bu isim katlanabilir cep telefonları için iyi duruyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung yana doğru katlanabilir cep telefonu üretiyor