Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikası aldı

Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikası aldı

Samsung, geçtiğimiz Ekim ayında Galaxy F41 ile birlikte Galaxy F serisini tanıtmıştı ve Şubat ayında da ürün gamına Galaxy F62’yi eklemişti. Koreli holding, Bluetooth sertifikası aldıktan sonra lansmana bir adım daha yaklaşan Samsung Galaxy F22 cihazının duyurusu ile F serisini genişletecek.

Geçen ay Samsung’un bir başka giriş seviyesi akıllı telefon olan Galaxy F22 üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Birçoğu birkaç hafta önce piyasaya sürülen Galaxy A22’nin bir varyantı olabileceğini tahmin etmiş olsa da, şimdi durumun gerçekten böyle olduğunu doğrulayabiliriz. Galaxy F22, hem Galaxy A22 hem de Galaxy F22’nin aynı cihaz olduğunu belirten bir sertifikada yer aldı.

Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikası aldı

Sertifika yetkilisi Galaxy F22‘nin özelliklerini detaylandırmıyor, ancak F22’nin yeniden markalı bir Galaxy A22 olduğuna dair söylentileri doğruluyor çünkü ikincisi aynı listede yer alıyor. Bu, Galaxy F22′nin Helio G80 SoC tarafından destekleneceği, 6,4″ 90Hz HD+ Super AMOLED ekrana sahip olacağı, Android 11 tabanlı One UI Core 3.1’i başlatacağı, yana monte edilmiş parmak izi okuyucusuna sahip olacağı ve 15W şarjlı 5.000 mAh pile sahip olacağı anlamına geliyor. Akıllı telefonun çentik içinde 13MP selfie kamerası olacak ve arka panelde 48MP birincil, 8MP ultra geniş, 2MP makro ve 2MP derinlik birimlerinden oluşan kare şeklinde dörtlü bir kamera kurulumu bulunacak. Tüm detaylar yakında netlik kazanacaktır.

Realme X9 Pro, Snapdragon 870 yonga setine sahip olacak